Johtava teknologia – toimintamme kulmakivi

Lataa
esite

Tutustu

Instant HD on ihanteellinen valinta vaativiin käyttökohteisiin, joissa turvallisuus, nopeus ja monipuolisuus ovat ratkaisevan tärkeitä. Patentoitu Cold-Form-liitosteknologiamme on seuraava askel alkuperäisestä Rib-Grip-menetelmästä, jota olemme käyttäneet menestyksekkäästi alumiinitelineissämme jo yli 50 vuoden ajan. Instant Upright on tämän teknologian markkinajohtaja käyttäjänä ja kehittäjänä.

Instant Upright
Instant Upright

Toimialat

Öljy ja kaasu

Öljy- ja kaasuteollisuus tarjoavat runsaasti haasteita, kun on kyse ulottumisesta. Instant HD on täydellinen ratkaisu tällaiseen ympäristöön, jossa sen ainutlaatuiset ominaisuudet soveltuvat ihanteellisesti kaikkiin telineprojekteihin.

Ilmailu

Instant Upright suunnittelee ja valmistaa ilma-alusten huoltotyössä tarvittavia telineitä ja telakointijärjestelmiä. Ne mahdollistavat kaikentyyppisten koneiden raskaan ja linjahuollon, korjaukset ja tarkastukset. Järjestelmiämme käytetään monien eri konetyyppien huolto-, korjaus- ja kunnossapitotöissä – pienistä lyhyen kantaman koneista jumbojetteihin ja kapearunkoisista leveärunkoisiin.

Tapahtumat

Äärimmäisen monikäyttöinen, moduuleista koostuva Instant HD -alumiinitelinejärjestelmä voidaan koota monilla eri tavoilla, ja sitä voidaan käyttää esiintymislavojen rakentamiseen. Tapahtumapaikan luominen voi sisältää monenlaisia ulottumiseen liittyviä haasteita, osa matalammalla, kuten rakennettaessa esiintymislavoja ja näyttelyalueita, osa sellaisia, jotka vaativat työskentelyä hyvinkin korkealla. Instant HD -tuotesarja tarjoaa täydellisen työskentelyalustan niin sisätiloihin kuin ulos.

Kaupallinen

Instant Uprightilla on pitkä ja menestyksekäs historia työskentelystä erilaisissa kaupallisissa projekteissa, joissa ulottuminen eri tasoihin vaatii erilaisia ratkaisuja, kuten Newcastlen 40 miljoonaa puntaa maksanut kaupunginkirjasto, Montrealin metroasema ja Royal College of Surgeons.

Lue lisää