Nyeste teknologi – hjørnestenen af alt det vi foretager os

Hent
brochure

Gå på opdagelse

Instant HD er det foretrukne system inden for heavy-duty-anvendelsesområder, hvor sikkerhed, hurtighed og alsidighed er yderst vigtige. Konstruktionen af vores patenterede Cold Form-samlinger er endnu et teknologisk fremskridt i forhold til vores originale Rib-Grip-samlingssystem, der har være anvendt med succes i aluminiumstårne i over 50 år. Instant Upright er stadig førende på markedet i brug og ved udvikling af denne teknologi.

Instant Upright
Instant Upright

Industri

Olie & gas

Olie- og gasindustrien giver en masse udfordringer, når det er svært at komme til. Det er ikke nogen overraskelse, at Instant HD giver den perfekte tilpasning i en sådant miljø, hvor dets fremragende egenskaber giver den ideelle tilpasning ved alle stilladsprojekter.

Luftfart

Instant Upright designer og fremstiller vedligeholdelsesplatforme og docking-systemer til fly. Dette muliggør heavy- og linjevedligeholdelse, reparation og eftersyn af alle flytyper. Vores systemer anvendes under MRO-operationer på en række flytyper fra små regionale fly til store fly og fra fly med smal fuselage til fly med bred fuselage.

Arrangementer

Instant HD modul-baseret aluminiumsstilladssystem er yderst alsidigt ved at kunne opbygges på et utal af måder og kan anvendes til opførelse af scener. Opstilling af konstruktioner til arrangementer kan byde på mange udfordringer mht. adgangsforhold, lige fra lave adgangshøjder til udstillingsstande og -områder til mere krævende opgaver i store højder og i en mere ekstrem målestok. Både indendørs og udendørs udgør Instant HDs produktserie den perfekte platform at arbejde på.

Kommercielt

Lige fra Newcastles £40m-dyre City Library til Royal College of Surgeons and Montreals metrostation, er Instant Upright repræsenteret med lang tids succes inden for en række kommercielle projekter, hvor forskellige adgangsniveauer har krævet en række forskellige løsninger.

Find ud af mere