Markedsledende teknologi – hjørnesteinen i vår virksomhet

Nedlasting
Brosjyre

Utforsk

Instant HD er systemet å velge når man har krevende applikasjoner hvor sikkerhet, hastighet og allsidighet har topp prioritet. Vår patenterte skjøteprosess med kald form er en teknologisk forbedring av vårt opprinnelige skjøtesystem med strukturhåndtak, som har blitt benyttet med hell i våre aluminiumstårn i over 50 år. Instant Upright forblir markedsledende innen anvendelse og utvikling av denne teknologien.

Instant Upright
Instant Upright

Industri

Olje & gass

Olje- og gassindustrien er en bransje som fører med seg en rekke utfordringer når det gjelder tilgangsvilkår. Ikke uventet er Instant HD den perfekte løsningen for slike forhold, for dens unike egenskaper gjør den optimalt egnet for alle stillasprosjekter.

Luftfart

Instant Upright designer og produserer tilgangsområder og dokkingsystemer for vedlikehold av flymaskiner. Dette muliggjør komplisert og grundig vedlikehold, reparasjon og servicekontroll av alle slags flymaskiner. Våre systemer benyttes under vedlikehold, reparasjon og servicekontroll av en rekke ulike flymaskiner, fra små regionalfly til større fly, og fra små flykropper til brede flymaskiner.

Events

Et Instant HD stillasmodulsystem i aluminium er ekstremt allsidig ved at det lar deg foreta integreringen på mange ulike måter og kan benyttes til å bygge scener. Eventorganisasjon kan medføre en rekke utfordringer knyttet til tilgang, enten det er snakk om tilgang på lavere nivå ved oppsett av stand og utstillingsområder, til de mer krevende oppgavene som medfører arbeider i mer ekstreme høyder. Enten man er innendørs eller utendørs vil produktserien Instant HD tilby den perfekte plattformen å arbeide på.

Kommersiell bruk

Instant Upright har en lang og ærerik historie hvor de har arbeidet med en rekke kommersielle prosjekter, som det ca. 440 millioner kroner dyre biblioteket i Newcastle og det kirurgiske akademiet og jernbanestasjonen i Montreal, hvor ulike tilgangsnivåer krever varierte løsninger.

Finne ut mer