Toppmodern teknik – lägger grunden till vårt arbete

Ladda ned
Broschyr

Upptäck

Instant HD är systemet som gäller för slitstarka konstruktioner där säkerhet, hastighet och mångsidighet är av största vikt. Vår patenterade fogningsprocess, Cold-Form, är ett teknologiskt framsteg som bygger på vårt ursprungliga fogningssystem, Rib-Grip, som framgångsrikt har använts i våra aluminiumtorn i över 50 år. Instant Upright förblir marknadsledande gällande användningen och utvecklingen av denna teknik.

Instant Upright
Instant Upright

Bransch

Olja & gas

Olje- och gasbranschen står varje dag inför en mängd utmaningar när det handlar om åtkomst. Det är inte någon överraskning att Instant HD passar perfekt för en sådan miljö, då de unika egenskaperna gör det till den ideala lösningen för alla ställningsprojekt.

Flygkraft

Instant Upright designar och tillverkar ställnings- och dockningssystem för underhåll av flygplan. Det underlättar större och mindre underhåll, reparationer och översyn av alla typer av flygplan. Våra system används under MRO-operationer för många olika flygplanstyper – från små till stora och från smala till breda flygplan.

Events

Det modulära aluminium-ställningssystemet Instant HD är mycket mångsidigt och går att bygga med på många olika sätt som exempelvis att bygga upp scener. I samband med att man förbereder olika events kan det dyka upp massvis med problem gällande åtkomst, vare sig det handlar om åtkomst på låg nivå för att installera montrar och utställningsområden eller mer komplicerade uppgifter som kräver arbete på hög höjd på en mer extrem nivå. Instant HD:s produktsortiment ger en perfekt plattform att arbeta på – vare sig det handlar om utom- eller inomhus.

Kommersiellt

Från Newcastles stadsbibliotek med en budget på 40 miljoner pund, till Royal College of Surgeons och Montreals tunnelbanestation, Instant Upright har en lång och framgångsrik bakgrund inom ett antal olika kommersiella projekt där olika åtkomstnivåer kräver många olika lösningar.

Få reda på mer